Over ons

Mooi Vakanties bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren reisadviseurs. Ze helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijke en zorgeloze vakantie. Graag stellen we ons aan u voor:

 

Hanneke Janssen

Hanneke Janssen

Ik heb mijn hart verpand aan Latijns Amerika. Mijn eerste verre reis maakte ik naar Peru en daarna volgden er nog vele andere landen in dit fascinerende en veelzijdige continent. Sinds we kinderen hebben, is de focus wat verlegd naar Azië. In bestemmingen als Bali, Maleisië en Sri Lanka is het heel relaxt om met (kleine) kids op pad te zijn. Maar ook Zuid-Afrika, Marokko, Oman en Jordanië vind ik aanraders voor gezinnen! Na jaren groepsreizen te hebben begeleid en georganiseerd, heb ik in 2007 samen met Corinne Mooi Vakanties opgericht. Het geeft veel voldoening mijn ervaring en kennis te gebruiken om een reis samen te stellen die perfect is voor een klant. En dat ik dan kan zeggen: ik zou deze reis zelf meteen boeken!

Corinne Moors

Corinne Moors

Zuid-Afrika staat bij mij op nummer één op de lijst van favoriete bestemmingen. Ik kom er graag en vaak. Maar Zuid-Oost Azië volgt onmiddellijk op de tweede plaats; wat een veelzijdige regio met boeiende cultuur, mooie natuur en heerlijk eten! Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn in de reisbranche, heb ik veel van de wereld gezien. Reizen blijft bij mij altijd kriebelen en gelukkig gaat mijn gezin graag met me mee. Het is belangrijk voor ons om up-to-date te blijven en regelmatig hotels te inspecteren en activiteiten uit te proberen. Elf jaar geleden heb ik samen met Hanneke Mooi Vakanties opgericht. Ik heb er nog dagelijks veel plezier aan mijn kennis en ervaring te gebruiken om reizen samen te stellen en te organiseren die helemaal naar wens zijn van onze reizigers.

Angelique Kaas

Angelique Kaas

Na mijn afstudeerstage van de Hogeschool voor Toerisme bij Mooi Vakanties, ben ik hier niet meer weggegaan. Ik vind het erg leuk de wensen van een klant te vertalen naar een mooie reis waar iedereen blij mee is. Ik heb met name gereisd in Azië; een mooie een veelzijdige regio en wat kun je er heerlijk eten! Na rondreizen door Bali, Thailand, Maleisië, Vietnam en Sri Lanka ben ik ook in Peru geweest. Wat een waanzinnig indrukwekkend en kleurrijk land. Prachtige natuur, mooie koloniale steden, aardige mensen en niet te vergeten het prettige klimaat en het heerlijke eten. Latijns Amerika smaakt zeker naar meer!

Susanne van Es

Susanne van Es

Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij een reisbureau, waar ik veel all round kennis heb opgedaan. Omdat ik toe was aan meer verdieping, heb ik vijf jaar geleden de overstap gemaakt naar Mooi Vakanties. Mijn focus ligt op Zuid-Oost Azië en ik vind het erg leuk om te puzzelen met reisprogramma's naar Vietnam, Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië. Dat ik deze landen uit eigen ervaring ken, maakt het des te leuker! Maar ook Midden Amerika heeft mijn hart gestolen en ben ik erg enthousiast over mijn reizen door Cuba, Costa Rica en Panama.

Elles Baks-Stuivenga

Elles Baks-Stuivenga

Na mijn studie Toeristisch Management ben ik voor langere tijd naar het buitenland gegaan om de wereld te ontdekken. Vervolgens heb ik veel werkervaring opgedaan bij verschillende touroperators voordat ik bij Mooi Vakanties terecht kwam. Natuurlijk heb ik tussendoor ook veel reizen gemaakt, naar onder andere Zuid-Afrika, Peru, Indonesië en Vietnam. Ik houd van nieuwe ontmoetingen en krijg veel energie van het zien van de mooiste plekken op aarde. Het leukste aan het werken in de reisbranche vind het delen van mijn reiservaring met andere mensen. Mijn favoriete land is Zuid-Afrika, een prachtige bestemming met een mooie combinatie van natuur en cultuur!