Reis- en annulerings­­verzekeringen

Mooi Vakanties werkt samen met Allianz Global Assistance, 's werelds grootste reisverzekeraar met 34 eigen alarmcentrales in alle delen van de wereld. U kunt uw verhaal gewoon in het Nederlands doen en de medewerkers zijn 24 per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Allianz illustratie

Allianz Global Assistance verzekeringen: 


1. annuleringsverzekering

Als u uw reis moet annuleren is dat al vervelend genoeg. Het is dan in ieder geval fijn dat u zich om de financiële gevolgen geen zorgen hoeft te maken. Bij annulering vóór de reis krijgt u de annuleringskosten vergoed. Wanneer u uw reis voortijdig moet afbreken, krijgt u een compensatie voor uw niet-genoten vakantiedagen.


2. reisverzekering 

Met deze reisverzekering bent u goed verzekerd voor S.O.S. hulpverlening, medische kosten, reisongevallen en reisbagage. 


3. doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Met de doorlopende reis- en annuleringsverzekering bent u het hele jaar door, overal ter wereld, tegen een aantrekkelijke premie goed verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat. De reisverzekering dekt S.O.S. hulpverlening, medische kosten, reisongevallen en reisbagage. De annuleringsverzekering biedt dekking voor de kosten die gepaard gaan met annulering van de reis vóór vertrek en vergoedt ook de niet gebruikte vakantiedagen als u de reis vroegtijdig moet afbreken.  

 

Allianz Global Assistance gaat nauwgezet met uw gegevens om. Klik hier voor meer informatie over hun privacybeleid.