Over Mooi

Mooi Vakanties bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren reisadviseurs. Ze helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijke en zorgeloze vakantie. Graag stellen we ons aan u voor:

 

Corinne Moors

Corinne Moors

Zuid-Afrika staat bij mij op nummer één op de lijst van favoriete bestemmingen. Ik kom er graag en vaak. Maar Zuid-Oost Azië volgt onmiddellijk op de tweede plaats; wat een veelzijdige regio met boeiende cultuur, mooie natuur en heerlijk eten! Na bijna 30 jaar werkzaam te zijn in de reisbranche, heb ik veel van de wereld gezien. Reizen blijft bij mij altijd kriebelen en gelukkig gaat mijn gezin graag met me mee. Het is belangrijk voor ons om up-to-date te blijven en regelmatig hotels te inspecteren en activiteiten uit te proberen. Dertien jaar geleden heb ik samen met Hanneke Mooi Vakanties opgericht. Ik heb er nog dagelijks veel plezier aan mijn kennis en ervaring te gebruiken om reizen samen te stellen en te organiseren die helemaal naar wens zijn van onze reizigers.

Hanneke Janssen

Hanneke Janssen

Ik heb mijn hart verpand aan Latijns Amerika. Mijn eerste verre reis maakte ik naar Peru en daarna volgden er nog vele andere landen in dit fascinerende en veelzijdige continent. Sinds we kinderen hebben, is de focus wat verlegd naar Azië. In bestemmingen als Bali, Maleisië en Sri Lanka is het heel relaxt om met (kleine) kids op pad te zijn. Maar ook Zuid-Afrika, Marokko, Oman en Jordanië vind ik aanraders voor gezinnen! Na jaren groepsreizen te hebben begeleid en georganiseerd, heb ik in 2007 samen met Corinne Mooi Vakanties opgericht. Het geeft veel voldoening mijn ervaring en kennis te gebruiken om een reis samen te stellen die perfect is voor een klant. En dat ik dan kan zeggen: ik zou deze reis zelf meteen boeken!