Maatwerk

Wat is een maatwerkreis?

Dit is een individuele reis, die door ons zo is samengesteld dat hij van A tot Z aansluit bij uw specifieke wensen. We werken niet met bouwstenen, dus er zijn geen beperkingen. U kunt onder meer aangeven aan welke vertrekdatum u de voorkeur geeft, hoeveel dagen u op vakantie wilt, met welke luchtvaartmaatschappij u het liefst vliegt, het hotelniveau, gewenste excursies, uw interesse en het budget dat u voor ogen heeft. Op basis van deze gegevens maken we een reisvoorstel voor de gehele reis. Hierbij geven we gevraagd en ongevraagd advies, zodat het reisprogramma goed doordacht is en bij u past!


Onze werkwijze is als volgt:

  1. Via het offerteformulier, info mooivakanties.nl of 030-2967778 kunt u contact met ons opnemen en uw vakantiewensen aan ons kenbaar maken.
  2. We maken een reisvoorstel, dat vanzelfsprekend nog aangepast kan worden.
  3. Wanneer de offerte geheel naar wens is, vult u het boekingsformulier in. 
  4. U ontvangt van Mooi Vakanties uw boekingsbevestiging en factuur.
  5. Tien dagen voor vertrek ontvangt u uw reisbescheiden. 

 

Betalingen:

  1. Binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur dient u de aanbetaling over te maken op rekeningnummer NL93 RABO 0138.399.824 ten name van Mooi Vakanties BV. Deze aanbetaling is het totaal van de vliegtickets plus 15% van het arrangement ter plekke.
  2. Uiterlijk zes weken voor vertrek dient u het restantbedrag over te maken.

 

Mocht u na boeking nog vragen hebben over uw vakantie of de voorbereiding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We informeren en adviseren u graag.