Privacybeleid en cookies

Privacyverklaring

Mooi Vakanties neemt uw privacy zeer serieus en we gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Wanneer u uw gegevens aan Mooi Vakanties verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd onder nummer 1636061. U kunt deze inzien via www.cbpweb.nl. Al uw persoonlijke gegevens zullen strikt vertrouwelijk behandeld en bewaard worden. We gebruiken deze gegevens uitsluitend voor het organiseren van uw reis of om u in de toekomst over reisproducten te informeren. Het kan noodzakelijk zijn uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die u bij ons hebt geboekt. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Neem contact met ons op (030-2846000 / info mooivakanties.nl) als  u vragen hebt omtrent ons privacybeleid, alsmede wanneer u inzage in, of correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wenst.  

Mooi Vakanties behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid.

Cookies

Mooi Vakanties maakt gebruik van cookies om de website en het gebruikersgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies. Zie voor meer informatie over cookies http://www.youronlinechoices.com/be-nl/. Hier kunt u ook cookies verwijderen. Als u cookies blokkeert, kunt u onze website(s) nog steeds bezoeken. Het is echter mogelijk dat u niet van alle functionaliteiten van de website gebruik kunt maken.